FBK slog inte in andra matchbollen.

Foto: Kent Lundqvist

Herrfyran: Tabellettan Fanna BK tog inte sin andra chans av tre att säkra avancemanget till div.3.

FBK hade chansen att inför ett välbesökt Fanna IP säkra avancemang till div.3, men det skulle bli en övermäktig uppgift.

– Vi är tyvärr inte med från start och lämnar över initiativet till Heby, berättar FBK-tränaren Ali Fares.

Fanna svarade ”som sagt” för en medioker första halvlek. Heby var inte mycket bättre, men vaskade fram två hyggliga lägen att ta ledningen i matchen, men hemmakeepern Viktor Silén räddade två gånger om.

Hemmalaget var uddlösa i den sista tredjedelen av offensiven och var i princip chanslösa under de första 45 minuter. När var det dock att man fick med sig en ledning i halvlek då Oliver Wikells har en frispark i virket.

Skulle det släppa för ett krampaktigt FBK i den andra halvleken? Nej, istället blir det uppförsbacke i den 55:e matchminuten då gästernas William Bosell framför mål kan trycka in 0-1.

Nu var goda råd dyra. FBK möblerar om och jagar en kvittering, men det ville sig inte denna eftermiddag på Fanna IP och publiken fick vända hem utan guldfirande.

– Vi gör det svårt för oss själva och det känns som att det låser sig för oss. Det är en del som inte går vår väg just nu. Vi får samla oss, ladda om och hitta tillbaka, avslutar Fares.

Fanna BK – Heby AIF 0-1 (0-0)

Målen, 0-1 (55) William Bosell.

Gula Kort: 0-3
Publik: 124

Övriga resultat och tabell >>>

Lämna ett svar