FBK föll med flaggan i topp!

Foto: Kent Lundqvist

Fanna BK stod upp bra borta mot tabelltvåan FC Djursholm i den 10:e omgången av damtvåan.

– Jag är ändå nöjd med hur vi spelar och uppträder i långa stunder i den här matchen, berättar tränare Lennart ”Ramen” Ramstedt.

Under de inledande 25 minuterna av matchen så var det dock mindre bra och matchen avgörs. Ett effektivt FCD gör 4-0 på FBK på i stort sett lika många chanser.

– Det var en mycket olycklig sekvens i matchen där det föll fyra enkla mål som tyvärr gör att siffrorna blir alldeles för stora sett till matchbilden. I halvtid så snackar vi ihop oss och går ut och gör en jäkligt bra andra halvlek.

FBK gör kanske sin bästa halvlek för säsongen och håller matchen jämn i 45 minuter. FBK har dessutom två jättechanser att reducera, men i stället gör hemmalaget 5-0 vilket står sig matchtiden ut.

– Jag är verkligen nöjd med hur vi uppträder här i andra och vilket spel vi visar upp. Det lovar mycket gott inför hösten och ger oss hopp om att kunna ta en hel del poäng. Laget gör det bra men jag vill ändå berömma det nykomponerade mittbacksparet Louise Görling och Michaela Lennvall Suomela, avslutar ”Ramen”.

FC Djursholm – Fanna BK 5-0 (4-0)

Målen: 1-0 (11) Agnes Persson, 2-0 (13) Elsa Sundling, 3-0 (19) Julia Hagman, 4-0 (25) Elsa Sundling, 5-0 (inget rapporterat)

Resultat & Tabell >>>

Lämna ett svar