Fanna BK fortsätter att stärka truppen!

Bild: FBK

Lucas Andrén 16 år och Murad Mussa 17 år är Klara för Fanna BK.

Lucas startade sin fotboll i Sirius Akademi gick vidare till Dalkurds juniorer och sedan till Div.4 spel med Procyons herrar. Därefter vart det en kort period hos Sirius igen. Trots sin unga ålder har Lucas imponerat stort på träningarna och lovas en ljusframtid för Uppsala killen som även är med i distriktslaget och även varit med på uttagningar för landslagslägret i Halmstad och Gotland där han är bland dom 60 bästa spelarna i hans ålder.

Hur kommer det sig att du väljer FBK för din fortsatta utveckling?

-Jag har några vänner i laget och var och tittade på några matcher förra året och blev riktigt imponerad av vad jag såg. Efter att ha spelat seniorfotboll förra året med Procyon så tyckte jag inte det var lika kul med ungdomsfotboll och även fast jag hade en fin chans att spela i Sirius kände jag att detta var ett spännande projekt att testa, säger Lucas

Vad är ditt första intryck?

-Mitt första intryck av FBK är att klubben satsar riktigt högt och trots små medel så känns det proffsigt här, avslutar Lucas.

Bild: FBK

Murad, även han fostrad i Sirius, tog chansen i Uppsala Kurd som 15-åring i Div.3. Där han gjorde väldigt bra ifrån sig och fortsatte spela seniorfotboll i Procyon.

Varför blev det FBK och känslan av att komma till klubben?

-Jag såg också ett par matcher förra året och tycker laget försöker spela rolig och offensiv fotboll. För mig som är ytterback som gillar löpa mycket känns det extra kul. Jag har bara positiva känslor hittills och har blivit schysst mottagen av alla, säger Murad.

– Det här är två framtidslöften som vi starkt tror på och kommer att få bästa möjligheten till att utvecklas till deras fulla potential hos oss, säger Sportchefen-Benjamin Tanovic avslutningsvis.

Lämna ett svar