Fanna BK förstärker truppen med en Målvakt!

Bild: FBK

Jasmin Ljuca 22 år från IK Viljan Strängnäs har varit med och provtränat under November månad och har imponerat på ledarstaben.

– Jasmin har en hög arbetsvilja och är väldigt duktig målvakt, som har fina fötter likt en utespelare, Säger sportchefen Benjamin Tanovic som tillägger, han är proffsig och har en positiv attityd som redan är uppskattad i omklädningsrummet av sina lagkamrater.

Jasmin har varit uttagen till distriktslaget i Södermanland varje år från 2012-2016/17. Elitlägret i Halmstad var han också uttagen till, säsongen 2013/14. Tränat och spelat på senior nivå i IK Viljan sedan 16-17 års åldern i både division 3 och 4. Han var med och vann div 4 med IK Viljan förra säsongen och stod för en fantastik insats genom att släppa in minst mål i serien på 22 spelade matcher.

Hur känns det att komma till Fanna BK?

– Det känns väldigt bra. Har fått en bra kemi med spelarna på en väldigt kort tid, organisationen runt omkring är grym. Känner att jag är varmt välkommen i klubben och är sjukt taggad till kommande säsong och hjälpa Fanna BK med deras målsättning, säger Jasmin.

Lämna ett svar