Fanna BK förlänger med framtidslöften.

Bild: FBK

Andreas Johansson och Niklas Haeger är klara för Fanna BK kommande säsong.

– Det här är Enköpings kanske största talanger som går mot en ljus framtid. Deras utveckling har varit spännande att följa. Niklas Haeger har växt till en stabil spelare som fått högre lägsta nivå och det är sällan han gör en dålig match. Lagets eldsjäl och stabilitet själv i backlinjen, säger FBKS sportchef – Benjamin Tanovic.

Niklas spelade nästan samtliga matcher förra året och är en stor anledning till det starka försvaret. Vad kan vi förvänta oss av dig nästa säsong? Och hur bra kan du bli med tanke på den enorma utvecklingen du haft säsongen 2019?

– Jag vill fortsätta min resa med den här klubben, det började i fotbollsskolan här i Fanna och nu är jag i div.2, men vem har sagt att det är stopp här? För att lyckas med det kommer jag kriga ännu hårdare och göra allt för att laget ska lyckas kommande säsong. Ja det får tiden utvisa, jag tar ett steg i taget och Fanna är just nu den perfekta klubben för mig att fortsätta utvecklas.

Andreas ”Adde” Johansson kom till Fanna BK förra säsongen och är lagets yngsta spelare och en stor talang som hjälpt både A och U laget. Han har varit en av dom absolut bästa spelaren i U lagets matcher och till stor nytta för Fanna BKs A lag. Hur är känslorna inför kommande utmaning i div.2? Vad är målet för dig i framtiden och hur kan fortsättningen i Fanna BK hjälpa dig i din utveckling?

– Känslan är väl att det kommer bli en utmaning både för laget och mig personligen detta år. Vi har en grymt stark trupp och jag tror vi kan nå långt. Ingen kommer kunna ligga på latsidan. Målet för mig är först och främst att få kontinuerligt med speltid och därefter får man se vad som händer. Jag tror att Fanna är helt rätt för min utveckling eftersom klubben i sig är under ständig utveckling, vilket jag också siktar på att vara.

Sportchef – Benjamin Tanovic är lyrisk!

– FBK satsar på talangerna i Enköping och allt vi rustar upp med är för dessa spelarnas bästa möjliga utveckling och för att dom ska få en miljö där de kan få fortsätta att utvecklas. Jag är väldigt stolt över ”Adde” och Niklas som vågar ta för sig mer och mer. Inget skulle göra mig gladare än att få se dom på toppen av deras fotbollskarriär, avslutar Tanovic.

Lämna ett svar