Fanna BK förlänger kontrakt med spelare!

Bild: FBK

Nu när seriesegern börjar smälta in hos Fanna BK och spelarna har gått på en välbehövlig ledigheten så sitter inte sportchef Benjamin Tanovic still.

Det är massor som händer och ”silly season” är verkligen igång. Sportchef i FBK Benjamin Tanovic hade i veckan möte med spelarna gällande kommande säsong och spel i Div 2. Frågor ställdes och visioner framfördes. Samtliga spelare vill vara kvar och fortsätta med satsningen vi påbörjade förra säsongen.

– Vi kommer presentera spelare vart eftersom och tanken är att alla spelare ska vara klara innan årskiftet, berättar Tanovic.

Först ut med att skriva kontrakt är lagets vice kapten och nyckelspelare Bruno Dal Monte. Hur känns det att förlänga kontrakt med Fanna BK och vad ser du fram emot kommande säsong?

– Det har aldrig varit några frågetecken från min sida, klubben och spelarna är tydliga med att fortsätta utvecklas och gå framåt, precis som jag vill. Det ska bli ett extremt kul och spännande år tillsammans med laget där vi inte siktar på annat än serievinst. Vi ses på IP, hälsar Bruno.

Näst på tur att förlänga kontrakt med Fanna BK är Adrian Alan!

– Adrian kom till Fanna BK under säsongen 2019 och höjde både tempo och moral i truppen, säger Tanovic.

Hur har miljöombytet påverkat din prestation? Och vad vill du få ut av kommande säsong nu när du är tillbaka i Div.2 igen efter att ha vunnit Div.3 två år i rad?

– Miljöbytet har varit fantastiskt, och har fått mig att bli en bättre och mer självsäker fotbollsspelare. Jag känner en helt annan typ av frihet på planen. Jo men det känns bra att vinna div.3 igen, men känner mig nu klar med den serien. Jag vill självklart utveckla mitt spel en nivå till, men framförallt hjälpa föreningen att klättra ytterligare en division. Vilket är både mitt och föreningens mål. Jag ser att med viljan och drivet som finns i FBK så är det mer än möjligt, säger Adrian.

Sportchefen säger också att mer är på gång.

– Det är mycket mer på gång och flera spelare kommer presenteras och inte bara befintliga spelare som kontrakteras även stora namn diskuteras och är på gång in. Fanna BK ska fortsätta på den inslagna vägen och resan har bara börjat, avslutar Tanovic.

Lämna ett svar