Fanna BK är redo!

Kent Nyman & Marcelo Gallano tar omtag med herrarna. Foto: FBK

Omtag för herrarna i Fanna BK och på Fanna ip är stämningen på topp bland spelare och ledare.

– Man kan riktigt ta på den härliga känslan som finns just nu på Fanna IP, säger Marcelo som är tränare och teknisk rådgivare.

Fys-tränaren Gio. Foto: Kent Lundqvist

Truppen är frisk och skadefri.

– Ja, den är är på topp och välmående. Dom nya pojkarna har kommit in bra i gruppen och ger ytterligare spets på truppen, tycker ansvarig tränare Kent Nyman

Tränarna Kent och Marcelo Gallano är nöjda med hur truppen ser ut.

– Vi har fin bredd och bra konkurrens situation med två spelare på varje position. Fys-tränaren Gio säger att pojkarna är väl förberedda fysiskt efter några tuffa veckor i gymmet och i löparskorna.

Foto: Kent Lundqvist

Fredrik ”Fritte” Johansson är ny lagpappa dom fixar och donar i och runt laget så grabbarna trivs i och utanför omklädningsrummet.

– Truppen är intakt sånär på 1 spelare som lämnat,men det har tillkommit några spets spelare i bla Josef Jalil från Gusk bara han är värd hela entrépengen och en riktig joker i #nummernio som vi presenterar lite närmare senare ihop med några till intressanta nyförvärv, berättar ”Fritte”

Du som är i omklädningsrummet och snackar med killarna när det är mer avslappnat, hur är stämningen och hur påverkar väntan gossarna?

– Tycker pojkarna hanterar situationen proffsigt. Ovissheten om/när matchandet drar igång är inget vi kan påverka,utan vi är redo redan igår om det skulle vara så, avslutar ”Fritte”

Lämna ett svar