Falun på besök!

Foto: Kent Lundqvist

Lokomotiv Grillby IBK tar idag emot nästjumbon KFUM Falun i Herrtvåans 7:e omgång.

– Matcherna mot Falun förra säsongen hade vi mycket boll och de satsade på kontringar. Vi lyckades med konststycket att förlora på bortaplan, men hemma var det inget snack om saken när vi vann med 11-4, säger Lokets – Anders Iggström.

Idag spelar Loket en hemmamatch som kan vara nog så svår då man får gälla som favoriter hemma mot nästjumbon Falun. Gästerna må vara nästjumbo, men de har en förmåga att hitta målet. 4,83 i snitt gör gästerna per match vilket är att jämföra med Lokets 4,4. Det är alltså bäddat för en mål fest i Enhallen i dag.

– I år har Falun spelat mer målrika matcher än förra säsongen. Då både släppte man in och gjorde få mål. Nu verkar de spela mer öppet. Kan vi spela som mot Hälsinggården tror jag att Falun får det svårt, men vi får inte ta något för givet. Står man still i div.2 så släpper man in mål bakåt. Vi måste jobba hela matchen.

Hur ser det ut i laget inför dagens match?

– Vi ser ut att ha de flesta killarna tillgängliga till samlingen, och vi får se om massören kan fixa till några osäkra kort, avslutar Iggström.

Match: Lokomotiv Grillby IBK vs Falun, Herrtvåan, 7:e omgången.
12:00 Enahallen.

Herrtvåan >>>

Lämna ett svar