Ett jäkla jobb kommer krävas av HFF idag!!

Hårt jobb kommer krävas idag av HFF. Foto: Kent Lundqvist

Med fyra omgångar kvar av herrtvåan tar Håbo FF emot Eskilstuna City hemma på Björkvallen i jakten på ett nytt kontrakt.

– Blir en rolig utmaning! Seger är det som gäller och det tror jag samtliga är inställda på, berättar tränare Eric Rode Olsen.

Vad har ni lagt fokus på i veckan och vad kommer krävas för seger?

– Tempo och rörelse är det som varit mest fokus på. Kommer först och främst krävas ett jäkla jobb.
Verkar som vi glömmer det till och från, för att ta segrar så krävs en stor arbetsinsats det är grunden till allt. Sedan ska vi såklart försöka spela fotboll också men först och främst till jag se att varje spelar krigar för laget, för sin egen del men även för de som kommer och tittar. Ibland kommer man inte upp i nivå i spelet men då ska man slita som ett djur för att kompensera för det. Det kräver vi av samtliga de sista matcherna!

Vad säger du om tabelläget just nu och vad krävs för ett nytt kontrakt?

– Vi är i ett läge där tåget håller på att gå och just nu står vi kvar på perrongen och tittar. Ibland känns det som vi på sidan vill vinna mer än de som spelar. Man ska vara beredd att offra sig och vara helt slut när en match är färdigspelad. Det behöver vi om Håbo FF ska spela div 2-fotboll under 2018. Det behövs troligen mist 7 pinnar till. Omöjligt? Nej inte alls. Vi ska ge det en ordentlig chans. Och vi ska börja med 3 pinnar mot Eskilstuna!

Några ändringar i laget?

– Kommer bli ändringar i laget. Erik Jansson och Ibrahim” Ibbe” Haciyev är inte tillgängliga, avslutar Eric.

Dagens gäster Eskilstuna har hamnat i ingenmansland som tabellsexa med 30 poäng, men det verkar dem inte alls bry sig då dem kommer med två raka nollor i bagaget. Vinst med 5-0 senast hemma mot Kreburan och omgången innan med 2-0 mot GUSK. I avsaknad av Emil Fritzell säger vi – pass upp för Michael Kargbo som gjort 3 av de 7 målen.

Annons

Håbo FF – Eskilstuna City FK 16:00 på Björkvallen

Övriga matcher & aktuell tabell >>>

Lämna ett svar