Ett hungrigt EIBK ställs på benen idag!

Foto: Kent Lundqvist

Enköpings IBK ställs idag hemma mot IBF Ludvika i damernas 10:e omgång av div.1 och det är ett hungrigt lag som ställs på benen.

Vi kommer fokusera helt och håller på vårat spel och gör vi det rätt vet vi att vi kommer ha en chans att vinna. Vi kommer komma riktigt taggade till matchen och hungriga på tre poäng, berättar Louise Andersson.

Hur har veckans uppladdning varit?

Veckans träningar har vart bra, vi har kört två pass, hoppade måndagspasset eftersom vi hade två tuffa matcher på helgen. Vi har vart många på träningarna och kunnat spela ihop våra femmor bra. Vi har tränat mycket anfall och spela oss ur press.

Vad har ni betonat i träningen och hur är stämningen i laget inför dagens utmaning?

Har kört mycket powerplay och boxplay. Har fokuserat mycket på tvåmålsspel och blåst av under tiden för att se vad vi kan göra bättre i olika situationer. Stämningen har vart bra hela veckan, tror alla är riktigt taggade på hemmamatch där vi ska spela som bäst och nu ska ta våra första poäng på hemmaplan, avslutar Louise.

Matchfakta:
Enköpings IBK vs IBF Ludvika, Dam div.1 10:e omgång.
15:00 i S:t Ilianshallen.

Senaste resultat EIBK:
3-8 förlust borta mot Storvreta IBK 19:e november.

Nyheter i truppen:
Fullt lag idag förutom att Eman Mohamed Abdi som skadade knät på förra matchen mot Storvreta och blir tyvärr borta några veckor… Emma Carlsson är fortfarande sjuk och kommer inte kunna spela matchen, istället kommer Caroline Ekström få hoppa in i sin första D1 match.

Sagt om motståndet:
Vi har ingen aning om hur Ludvika spelar, dem har haft väldigt ojämna resultat i serien så det är helt omöjligt att läsa av. Poängdrottning och spelaren att hålla rätt på i IBF Ludvika är nyförvärvet från IBF Falun –  Mathilda Kariluoma som spelade Allsvenskan och var med och kvalade till SSL förra säsongen.

Övriga matcher & tabell >>>

Lämna ett svar