ESK spelar premiär!

Foto: Kent Lundqvist

Enköpings SK spelar idag premiär i herrtrean borta mot nykomlingen Uppsala-Kurd FK med ett starkt reducerat lag.

Det är dags för premiär i herrtrean och ESK har klart för sig vad som väntar.

– Som alltid så brukar en premiär inte bli välspelad utan mer handla om kraft och attityd så där gäller det att vara väl förberedd. Kanske frångå våra principer en aning och bli mer cyniska i både anfall/försvarsspelet, berättar tränare Martin Andersson.

Hur ser du/ni på dagen mot stånd?

– Har ingen vidare koll faktiskt, men tror dem vill bygga spel och styra tempot, säger Martin.

Vad kommer fälla avgörandet?

– Mentaliteten, vilka som hanterar framgångarna och motgångarna bäst under matchen, menar Martin.

Matchfakta:
Uppsala-Kurd FK vs Enköpings SK, Herr div.3 1:a omgången.
12:30  på Lötens IP.

Nyheter i truppen:

Mohammed Ibrahim, Bruno dal Monte, Carl Söderberg, Hugo Rödlund, Jonathan Böckert och Willy Wickman kommer tyvärr ej finnas tillgängliga.  Oklart om ESK kan använda Tristan Korras och Chester Castellaw, då vissa detaljer saknas som inte ligger på lagets bord. En provisorisk trupp är uttagen, men startelvan kommer bestämmas sent fredagskväll eller tidig lördagsmorgon beroende på omständigheterna kring Alexander, Tristan och Chester. Alexander Persson är osäker då han blev illa stämplad på foten mot Kumla.

Alexander själv var dock positiv då vi stöter på honom under träning.

– Egentligen känns det rätt okey, men jag är svullen fortfarande. Jag hoppas och tror att jag skall kunna tejpa upp foten och vara med på premiären, sade Alexander.

Sagt om motståndet:
Hemmalaget är som sagt nykomlingar och kvalade hem platsen i div.3 efter att ha slutat trea i div.4 s2017. Laget har förstärkt med lite spelare och namnkunnigast är Marwan Gargouri med meriter som utlandsproffs och dessutom spelat med Dalkurd i SuperEttan.

Herrar div.3 >>>

Lämna ett svar