ESK kryssade!

Bild: Kent Lundqvist

Herrtrean: ESK fick med sig en poäng borta mot Bollstanäs.

– Över 90 minuter får det nog anses som ganska rättvist även om jag gärna sett att vi utnyttjat någon av de chanser vi skapade i framförallt den första halvleken, menar ESK-tränaren Henrik Norrström.

Det var ändå ESK som var i ledning efter 45 minuter. Patrick Lundemo visade att målformen är på plats när han med dryga halvtimmen spelad gjorde 0-1.

I den halvleken fick ESK slita mer, men fortsatte att skapa chanser för att kunna vinna matchen. Istället var det hemmalaget som kunde kvittera till 1-1 i den 75:e minuten genom Fredrik Crona.

– Vi får slita en del i försvarsarbetet och blir en smula passiva i främst den andra halvan av matchen och idag lyser lite orutin igenom. Lite marginaler emot oss denna eftermiddag där vi har två träffar i virket och ett friläge som borde resulterat i en straff och/eller målchansutvisning, berättar Norrström som summerar:

–  Självklart är vi besvikna eftersom vi åkte dit för alla tre poäng, men i långa loppet ok att kryssa borta. Vi är fortfarande med i racet och GUSK hemma på lördag ser vi redan fram emot.


Bollstanäs SK – Enköpings SK 1-1 (0-1)

Målen: 0-1 (31) Patrick Lundemo, 1-1 (75) Fredrik Crona.

Gula Kort: 1-1
Publik: 55

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar