ESK Hockey tar inte betalt?

Foto: Kent Lundqvist

ESK Hockey fortsätter att ge bort matcher i Hockeyettan, det blev förlust med 1-3 (0-1,1-0,0-2) hemma mot IFK Arboga.

– Ja, det är inte lätt att vinna matcher om man måsta ha 900 chanser för att göra ett mål, dundrar en besviken tränare – Robert Kimby efter matchen.

Poäng och placering är fortsatt viktigt då man får med sig poäng in i fortsättningsserien beroende på placering och Arboga var och är ett lag man skall ha bakom sig.

Foto: Kent Lundqvist

Att det var viktiga poäng på spel såg man inte skymten av i den första perioden som blir ett sömnpiller. Gästerna är i ledning med 1-0 efter 20 spelade minuter där Adam Byström Johansson hittat rätt bakom Jonas Eneroth i ESK kassen.

Foto: Kent Lundqvist

I den andra perioden blir det bättre och ESK tar nu över matchen. Det skapas en hel del bra och heta chanser framför mål, men vi får vänta till det spelats knappa 12 minuter på kvitteringen till 1-1. Tim-Robin Johnsgård får på en riktig pärla som vi kryssribban plingar i mål bakom Daniel Eriksson i Arboga målet.

Foto: Kent Lundqvist

ESK borde i det här läget av matchen varit i ledning med ett par mål, men det fortsätter vara uddlöst i avsluten och det skulle komma att kosta i den tredje och sista perioden.

Foto: Kent Lundqvist

I spel fem mot fyra dräller hemmalaget och gästernas Rasmus Koskinen ger Arboga ledningen med 2-1.

Foto: Kent Lundqvist

ESK jaga på och gör insatsen, inget snack om det, men spelet är inte alls på den nivå den borde för att vinna matcher och framför allt målskyttet. Matchen avgörs när målskytten Tim Robin sitter på botbänken, Oliver Nordmark gör 1-3 i spel fem mot fyra.

Foto: Kent Lundqvist

– Tröttsamt att vi inte kan ta betalt, vi spelar bra och gör mycket som är bra där ute på isen, men det handlar om att vinna matcher och sett till chanser så skall vi göra det idag, summerar en besviken Kimby.

ESK Hockey – IFK Arboga 1-3 (0-1,1-0,0-2)

Skott: 31 – 29 (5-7,14-11,12-11)

Målen,

Period 1: 0-1 (12:34) Adam Byström Johansson.
Period 2: 1-1 (31:59) Tim-Robin Johnsgård.
Period 3: 1-2 (47:48) Rasmus Koskinen, 1-3 (53:38) Oliver Nordmark.

Utvisningar:  4 (2:0:2) –  6 (0:2:4)

Publik: 100

Spelarbetyg ESK Hockey:


Övriga matcher & tabell >>>

Lämna ett svar