ESK Hockey spelar dubbelt hemma!

William Warging är på is igen, men spelar inte – än: Foto: Kent Lundqvist

ESK Hockey som jagar en playoffplats i Allettan spelar dubbelt hemma i helgen mot tabellsjuan Kalix idag och tabellettan Boden imorgon söndag.

– Vi går för playoff-spel såklart och varje poäng är viktig nu under den sista delen av serien. Även om det inte spelar någon roll om man är 4:a eller 9:a i serien så vill man alltid vinna matcher, så vi är taggade för helgens uppgifter, säger Assisterande-tränare Johan Jonsson.

Att det är en tuff helg som väntar är ingen hemlighet, men ansvarig-tränare Robert Kimby är sansad och tar det match för match.

– Det börjar dra ihop sig nu och varje match är viktigt. För oss är det självklart viktigt att spela på vår högsta nivå för dagen. Vi förväntar oss två matcher med mycket skridskoåkning med två lag som spelar lite olika. Vi tar en dag i taget och än så länge har vi enbart fokus på dagens uppgift mot Kalix.

Sagt om motståndet:
Kalix är tabellsjua med 16 poäng på kontot. Kommer med dubbla segrar mot Vännes i bagaget, men har i övrigt blandat i givit i serien. Tabellettan Boden med 26 poäng på kontot kommer även dem med dubbla segrar i bagaget mot Piteå. I laget finns profilen Per Ledin som gjorde 1 mål och en assist senast mot Piteå.

Senaste möten:
Kalix vs ESK 3-1 (1-0,1-0,1-1)
Läs mer om den matchen här >>>

Boden vs ESK 5-4 (0-1,2-2,2-1,0-0,1-0)
Läs mer om den matchen här >>>

Truppen:
På skadelistan: Fredrik Juhlin.

I träning men spelar ej: William Warging, Douglas Alenbring.
Burväktare: Simon S:t Cyr.

Matchfakta:
ESK vs Kalix lördag 16:00 i Bahcohallen.
ESK vs Boden söndag 16:00 i Bahcohallen

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar