ESK Hockey spelar borta mot Bamsingarna!

Foto: Kent Lundqvist

ESK Hockey som fått en mycket bra start i Hockeyettan spelar ikväll borta mot Hammarby IF.

Ett speciellt möte för ESK-tränaren Robert Kimby ikväll som säsongerna 2002-2005 gjorde hela 47 Allsvenska matcher med Hammarby IF.

– Det ska bli kul, vi kommer behöva göra en riktigt bra prestation för att ta poäng idag. Hammarby borta är en tuff match och vi förväntar oss en svår uppgift. För egen del så är det första gången jag möter Bajen som tränare men spelar ingen roll, energin är på oss själva och de vi ska göra, menar Kimby.

Vad hoppas du på för matchbild?

– Jag tror vi kan förvänta oss en liknande matchbild som senast men mycket flängande fram och tillbaka, spekulerar ESK-tränaren.

Vad kommer krävas för att vinna kvällens match?

– Vi behöver vara lite noggrannare med värderingar och spelet med puck framför allt än vad vi va senast, avslutar Kimby.

Sagt om motståndet:
Hammarby (Bamsingarna) är ett lag som tippas vara mellan 7-10 i serien. Har inlett seriespelet med 1 seger och 2 förluster. I laget finns fördetta ESK spelarna Magnus Kullerback som startat säsongen bra med 5 poäng (1+4) och målvakten Rasmus Eklöf.

Truppen:

Får se hur dagen utspelar sig då ESK har några frågetecken, men klart är att Simon Cederborg missar pga. jobb och vi avvaktar ifall vi får beslut på Jesper Sojé idag. Annars åker vi med dom som är spelklara under dagen.

På skadelistan: Marcus Johansson, William Warging, Fredrik Juhlin och Dennis Näslund.
Burväktare: Pontus Hagman
.

Matchfakta:
Hammarby IF vs ESK Hockey, Hockeyettan omg.4.
19:00 Sätra IP.

Övriga resultat & tabell >>>

 

Lämna ett svar