ESK Hockey satsar på utbildning.

Foto: ESK

I helgen har ESK Hockey haft utbildning för ett 30-talet barn-, ungdom- och juniortränare i klubben. På plats har förbundet varit för att rätt behörigheter ska uppnås.

ESK Hockey fortsätter sitt hårda jobb att säkra en bra plattform för den framtida Hockeyn i stan och trakten. Utbildning & Fortbildning står högt på agendan.

– ESK Hockey ser det som ett behov men också som en självklarhet att erbjuda utbildade och behöriga tränare till alla våra aktiva, berättar Sportchefen Christian Nordenberg.

Med på kursen fanns samtliga lagenheter från junior, pojk, flick och hockeyskolan.

– Vi tror att detta är ett led i att skapa trovärdighet och tillit för framtiden. Vi vill att vår miljö ska andas glädje, gemenskap och utveckling, avslutar Nordenberg.

Foto: Kent Lundqvist

Deltagarna var nöjda med utbildningen.

– Dag 1 har varit bra, blir ju mycket repetition just övningsmässigt osv… Men oerhört nyttigt att få veta hur förbundet ser på allt och hur man ska tänka som tränare. Känns som en väldigt bra bas plus att man får lära känna andra ledare i ESK. Är så himla nöjd och glad av att jag tackade ja till det här erbjudandet, säger Viktor Eriksson U16.

Lämna ett svar