ESK Hockey mot serieledande VIK!

Foto: Kent Lundqvist

ESK Hockey ställs ikväll borta mot serieledande VIK Västerås HK i den 16:e omgången av Hockeyettan och det kommer bli tufft.

Det kommer såklart bli en tuff nöt att knäcka men vi ser fram emot att göra det vi kan för att störa VIK, konstaterar tränare Robert Kimby.

ESK stod upp bra hemma mot VIK och fick med sig en poäng med mersmak. Tyvärr så är det fakta att ESK gör bra matcher mot just topplagen, men har så här långt bara fått med sig en seger – hemma mot Skövde. Nu behöver laget höja sig i de avgörande momenten och sätta sina chanser om man skall ha en chans ikväll.

Vi gör mycket som är bra senast mot Mariestad, men har tyvärr några dödande minuter mot oss i andra perioden. För att ha chans på poäng ikväll behöver vi va prickfria i alla aspekter, avslutar Kimby.

Matchfakta:
VIK Västerås HK vs ESK Hockey, HockeyEttan Västra: 16:e omgång.
19.00 ABB Arena Nord.

Se matchen live här >>>

Senaste resultat ESK Hockey:
1-4 Mariestad hemma 15:e november

Nyheter i truppen:

Calle Eriksson fortsatt borta med ”upper body”skada, Johan Viktorsson och Tim Friberg borta med hjärnskakningar, Magnus Svanberg sjuk och Fredrik Lundin avstängd. Simon S:t Cyr vaktar kassen.

Sagt om motståndet:
VIK Västerås är i serieledning med samma poäng som tabelltvåan Lindlöven. Kommer med 7 raka segrar i bagaget. Poängkung – Fredrik Johansson med 17p (11+6).

Övriga matcher & tabell >>>

Lämna ett svar