ESK Hockey lyfter ytterligare!

Christian Nordenberg tillbaka i ESK. Foto: Håkan Hagman

ESK Hockey som jobbar hårt och bra med att förflytta sig i sin utveckling i Hockeyettan förstärker nu även sin organisation med en ny sportchef i Christian Nordenberg.

Christian som har ett förflutet i ESK Hockey som både spelare och tränare på både Junior och senior sidan kommer in för att avlasta och bidra med ny energi i organisationen som sportchef.

– En bra kille som är ambitiös och med en bra vilja att utveckla och förändra till det bättre. Han kommer avlasta Joakim Petersson som blir sportsligt ansvarig i styrelsen, berättar tränare Robert Kimby.

Som sportchef har Christian sedan en tid påbörjat sitt uppdrag som även innehåller ett visst marknadsansvar tillsammans med marknadschefen Hans Juhlin.

– Jag är jätteglad och inspirerad av att få komma tillbaka till ESK Hockey som givit mig så mycket genom åren och få ge tillbaka. Det är ett hedersuppdrag och otroligt kul att få komma med på den här resan som killarna redan startat. Jag hoppas på att komma in med ytterligare energi i en positiv anda som råder i klubben och i laget. Det är mycket som är på gång och jag ser en kul resa ihop med alla som kan bära mycket långt som klubb och organisation, avslutar Christian.

 

Lämna ett svar