ESK Hockey förstärker & förlänger!

Fredrik Lundin förlänger med ESK. Foto: Kent Lundqvist

ESK Hockey fortsätter att klargöra en slagkraftig trupp för kommande spel i Hockeyettan.

ESK är mycket nära en färdig trupp och under en tid har man gjort klart med några nya spännande spelare och man har även förlängt med backen Fredrik Lundin.

– Det känns bra att ytterligare en kulturbärare kör vidare och vill bygga vidare på det vi startat. Lundin är en stor tillgång i gruppen och besitter en fin skridskoåkning och ett bra fysiskt spel, säger tränare Robert Kimby.
Forwarden Adam Lidström närmast från VIK har gjort klart med ESK Hockey för nästa säsong.

– Vi är jätteglada att Adam väljer att fortsätta sin hockey i ESK. Han passar bra in i den ambitionsnivå vi vill ha och han är seriös med sin hockey. Vi får en hårt arbetande spelare som vi tror kommer ta stora kliv i vinter, säger Kimby.

Varför ESK?

– Jag valde ESK för att det känns som rätt steg i min karriär och att det är ett ungt lag som vill något med hockeyn, berättar Adam.

Vad har du för förväntningar på säsongen?

– Jag ser fram mot säsongen väldigt mycket och jag tror att vi kan ta oss långt och slåss mot topplagen, avslutar Adam.

Backen Hercules Ölander Horn har gjort klart med ESK Hockey för nästa säsong.

– Vi är såklart glada och nöjda att Hercules fortsätter sin karriär i ESK. En spelare som vi haft koll på under säsongen som vi hoppas och tror ska ta steg i vår miljö, säger Kimby.

Varför valde du ESK?

– Det blev Enköping för att det känns som ett bra ställe att utvecklas på, jag känner en del spelare i laget och har bott i Västerås så det låg väldigt nära till hands, säger Hercules.

Förväntningar på nästa säsong?

– Mina förväntningar är att vi som lag ska ta oss till Allettan, det målet tycker jag alltid att man ska ha. Personligen vill jag vara en ledare på och utanför isen och ta nästa steg i min hockeykarriär, berättar Hercules.

Forwarden Hampus Wallin har gjort klart med ESK Hockey för nästa säsong.

– Vi är jättenöjda att Hampus väljer att fortsätta sin utveckling hos oss. Det är en spelare som vi har bra koll på och som vi tror kommer växa med förtroendet. En mogen spelare med bra fart, skillset och skott, säger tränare Robert Kimby

Hampus om sitt val och förväntningar.

– Jag har fått väldigt bra intryck av ESK nu under tiden som vi har haft kontakt. Sen är det ett spännande lag där jag känner flera spelare sedan tidigare, och jag vet att det är grabbar som vill uppåt i sina karriärer, precis som jag själv. Det är en seriös förening och det är den miljön man behöver vara i! Är övertygad om att det är ett bra ställe för mig att ta nästa kliv på. Hockeyettan är bättre än vad många tror, säger Hampus.

Vad har du för förväntningar på säsongen?

– Mina förväntningar är att både laget och jag själv ska göra en bra säsong och ta så stora kliv som möjligt. Resultatmässigt så tycker jag absolut att vi ska satsa på att ta oss till Allettan. Förhoppningsvis kan jag, även fast jag är rätt ung, ta med lite erfarenhet från den gångna säsongen när jag fick vara med på resan med VIK när vi lyckades ta oss hela vägen tillbaka till allsvenskan. Är riktigt taggad på att köra igång med laget, och tror att detta blir en bra säsong för ESK, avslutar Hampus.

 

Lämna ett svar