ESK Hockey ett jagat villebråd!

Foto: Kent Lundqvist

ESK Hockey spelar ikväll borta mot Trångsunds IF i Hockeyettans 6:e omgång och får räkna med att vara ett jagat villebråd.

Alla lag vill slå topplag och ESK Hockey som så här långt är tabelltvåa och obesegrade får räkna med att vara jagade ikväll av ett hungrigt Trångsund som är i poängbehov efter en trevande inledning av säsongen.

– Ju fler matcher man vinner ju närmare en förlust kommer man och desto fler taggade lag kommer man få möta, så är de ju. För oss spelar det ingen roll vilka vi möter, alla poäng är lika värda så för att vara ett bra lag måste & behöver man vara påslagen varje kväll och vi pratar mycket om vad det är som gjort att vi vunnit hittills, säger ESK-tränaren Robert Kimby.

Vad kommer krävas för att vinna matchen ikväll?

– Det kommer bli tufft ikväll, vi måste spela med samma närvaro som vi haft om det ska finnas chans till tre poäng. Noggrannhet i kritiska lägen och aggressivitet i spelet åt båda riktningar kommer bli nycklar. Vill se att vi tar pucken mot mål, avslutar Kimby.

Sagt om motståndet:
Nykomling och tabelljumbo med 5 raka förluster. I förra omgången föll laget med 0-4 hemma mot Hudiksvall, men spelat lovade mer och laget är på uppgång.

Truppen:
In: Tomislav ”Tomo” Lovric född 1999 i Kroatien som är fostrad i Modo ansluter till ESK Hockey.
På skadelistan: Douglas Alenbring, Marcus Johansson, William Warging, Fredrik Juhlin och Dennis Näslund.
Burväktare: Pontus Hagman
.

Matchfakta:
Trångsunds IF vs ESK Hockey, Hockeyettan, omg.6.
19:00 i Stortorpshallen.

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar