ESK Hockey behöver poäng?

Foto: Kent Lundqvist

ESK Hockey är klara för spel i Hockeyettans fortsättningsserie och jagar nu så många poäng som möjligt för att få ett så bra utgångsläge som möjligt. Idag står nästjumbon IFK Arboga på schemat.

– Vi förväntar oss att det blir en match mellan två lag som vill va noggranna och inte bjuda på något. För vår det blir det viktigt med snabba och raka omställningar. Vi vill ha mer trafik framför deras målvakt än senast, säger tränare Robert Kimby

Går för full pott sista omgångarna.

Vi har spelat bra hockey de här säsongen, men tagit dåligt betalt och får lida för det. Det handlar om att vi gör för lite mål helt enkelt. Vi spelar många jämna matcher denna säsong och borde tagit mer poäng, det har nog med självförtroende i läget som spelar in. Nu skall vi avsluta snyggt och förhoppningsvis med 6 poäng till på kontot, menar backresen Andreas Lindqvist.

Matchfakta:
ESK Hockey vs IFK Arboga, HockeyEttan Västra: 21:a omgång.
16:00 i Bahcohallen.

Senaste resultat ESK Hockey:
1-2 förlust borta mot Kumla HC 6:e december

Nyheter i truppen:
Alla spelare tillgängliga förutom långtidsskadorna. Jonas Eneroth står i mål.

Sagt om motståndet:
Ett svårbedömt lag som i sina bästa stunder spelar riktigt bra hockey, men har precis som ESK skördat dåligt och är nästjumbo i serien. Arboga är defensivt svaga och har släppt in hela 79 mål så här långt och det är man näst sämst med i serien, bara Surahammar är sämre på 104.

Övriga matcher & tabell >>>

 

Lämna ett svar