ESK har klart med tränare!

Martin Andersson är klar som tränare för ESK herr. Foto: Kent Lundqvist

Enköpings SK har nu gjort klart med tränare för kommande säsong och det blev Lovisa Delby för damerna och Martin Andersson för herrarna.

ESK Herr som för andra året i rad tog sig till div.2 kval laddar om inför en ny säsong och det blir Martin Andersson som fortsätter bygget av laget.

– Ja, det var väl inte helt glasklart att jag skulle jobba vidare efter en tuff säsong 2017, men efter lite ledigt så tog jag beslutet att fortsätta, berättar Martin.

Vad fick dig att till slut tacka ja?

– Det är trots allt det här jag vill hålla på med och i det stora så finns det mycket att bygga vidare med i denna grupp, menar Martin.

Har ni kört igång?

– Ja, vi har kört i tre veckor nu och det handlar om att ge spelarna så bra startsträcka som möjligt när vi kör igång på riktigt efter jul, så det inte blir en stor uppförsbacke, avslutar Martin.

Lovisa Delby behåller ESK skorna på även kommande säsong. Foto: Kent Lundqvist

ESK dam som landade på en 8:e plats som nykomlingar i damernas div.1 laddar om för en ny säsong med samma tränare.

Mitt uppdrag i ESK är nu sedan några dagar klart att jag fortsätter att följa damerna i sin utveckling, fantastiskt roligt såklart, bekräftar Lovisa Delby.

Hur ser uppdraget ut?

Jag kommer under 2018 ha ett delat uppdrag vilket innebär att jag även har en klubbtillhörighet i IK Uppsala och dess verksamhet. Ett dubbelt roligt år för mig med spelarutbildning hos ett stort antal spelare vilket är ngt jag drömt om sedan tidigare. För mig är det viktigaste att få bidra i spelarutbildning på bred front i distriktet, inte att ha en viss färg på kläderna säsongerna igenom, avslutar Lovisa.

Klart är att Beata Olsson lämnar för spel i Elitettan med Uppsala och i herrlaget så är det ingen som så här långt deklarerat att den skall lämna eller sluta. I båda lägren så talar man om att man behöver förstärka trupperna, men inget är klart med någon ny spelare vare sig på dam eller herrsidan.

 

Lämna ett svar