ESK har fått en bra start!

Bild: ESK

Tränarduon i ESK är nöjda med upptakten av den nya säsongen.

Säsongen har så sakteliga startat upp och det är med ett med en tidshorisont som sträcker sig långt.

– Tanken är ju att detta ska bli en långsiktig omstart för klubben/laget, berättar ESK-tränaren Micke Lindqvist.

Hur har samlingarna och träningarna varit så här långt upplever du?

– Känslan från gruppen är att dom verkligen köper det vi presenterat för dom. En av punkterna som vi verkligen ville få igenom både Haris (Smajic) och jag var att vi skulle ha en bred och utvecklingsbar trupp som konkurrerar varje vecka om speltid till matcherna. Jag tycker att dom spelare som vi nu har i truppen verkligen står för just detta. Vi saknar dock ytterligare några spelare för att vi ska bli helt nöjda med truppen.

Hur ser upplägget ut fram till ni startar träningsspelandet i februari?

– From i januari så är upplägget att vi kommer att köra 3 stycken fotbollspass och 2 stycken rena fyspass i veckan fram till första träningsmatchen den 15 februari hemma mot Trosa Vagnhärad SK som är nykomlingar i div.2, avslutar ESK-tränaren.

ESK Anno 2020:
Gustaf Persson, Jawad Mohammedi, Pontus Lundén, Martin Lönneberg, Jonathan Åhlin, Gabriel Westergren, Alexander Persson-Njie, Felix Ljungberg, Mohammed Ibrahim, Andreas Larsson, Willy Wickman, Calle Söderberg, Jonathan Böckert, Kevin Pacha, Danilo Al-Saed, Emil Pettersson, Johannes Andersson, Joel Bernhardsson och Marcus Lindholm.

Lämna ett svar