ERK spelare har varit på landslagsläger!

Sara-Emma-Matilda. Bild: Privat

Sara Lennvall, Emma Skagerlind och Matilda Toresäter har varit på träningsläger med XV-landslaget i Edinburgh.

Nya fk Claire Cruikshank är ansvarig för idrottsverksamheten på University of Edinburgh och coach för deras universitetslag bjöd in landslaget på träningsläger och där var ERK spelarna Sara Lennvall, Emma Skagerlind och Matilda Toresäter med i truppen.

Det var träningsmatch mot universitetslaget på torsdags kvällen. Sedan träning varvat med teori och fystester fredag och lördag.

– Det har varit ett inspirerande, utvecklande och viktigt läger då vi har fått mycket tid tillsammans och chans att förankra vårt nya spelsystem ytterligare. Matchen var en tight och tuff match mot ett snabbt och samspelt lag och en perfekt chans för oss att höja tempot, berättar Sara som fortsätter:

– Vi höll en intensiv och hög fart vilket kommer att öppna luckorna mot ett lag som Schweiz. Matchen blev en bra start där Claire fick möjlighet att prova runt spelare på olika positioner och i olika kombinationer och se var vi behöver lägga fokus på. Detta kombinerat med såväl fystester som teori och skillspass har vi en god grund att se var vi behöver se över för att förbereda oss på bästa sätt inför nästa match!

Lämna ett svar