ERK har gjort klart med nya spelare!

Foto: ERK

Enköpings RK har lyckats att knyta till sig ytterligare en meriterad spelare inför kommande säsong.

Robin Cervin är ny i ERK inför säsongen och har spelat med Uddevalla, Vänersborg, Spartacus och Göteborg.

– Pga. att jag fått jobb på Bauhaus i Barkarby, så kommer jag flytta. Enköping kändes rätt direkt tack vare den respons jag fick från andra och efter att jag fick kontakt med ERK. Jag har spelat mest som 3:e ledare, dom åren jag spelat, väger ca 105kg och tränar hårt inför säsongen, berättar Robin.

Blev vald till ”Årets Herrspelare 2018” för sina insatser på plan och i utvecklingen i Uddevalla Rugby

Robin är/var en uppskattad klungspelare och hjälper/te även till som tränare i Uddevalla Rugby.

– Jag ser fram emot att komma och lira med ERK under denna säsongen, avslutar Robin.

 

Lämna ett svar