ERK åker för att bärga SM-Bronspengen!

Foto: ERK

ERK vann första SM-bronsmatchen hemma mot Göteborg RF och har 4 poäng att gå på inför dagens match nr 2 borta i Göteborg.

ERK vann första SM-bronsmatchen hemma mot Göteborg RF, och har en liten fördel inför match två borta i helgen. ERK vann första matchen med 23-19 vilket är bara 1 försök (5p) för Göteborg för att ta ledningen i 2:a finalen, så andra SM bronsmatchen är inte avgjord, på långa vägar.

Den andra matchen lär bli en jämn o tuff föreställning där Göteborg får anses vara favoriter i mån av hemmamatch! GRK har ett mer rutinerat lag och har flera äldre duktiga spelare som har pressen på sig att leverera i deras sista match för året, vilket kan vara både till fördel som nackdel.

ERK har i stort sätt samma lag som spelade hemma förra helgen med ner till Göteborg. De småskador som uppstod förra helgen är läkta och alla spelare är tillgängliga. Vi får dessutom tillbaka Oskar Proos och Liam Wartel som inte spelade i första matchen.

ERK går givetvis för vinst och kommer att göra allt för att avsluta säsongen med en vinst och bärga hem SM bronset till Enköping!

Läs om första matchen här >>>

Lämna ett svar