Enkelt för SM Semifinal klara ERK!

Foto: Kent Lundqvist

Herrarna i Enköpings RK som är SM semifinalklara hade inga som helst problem att besegra Södertälje i sista omgången av Elitserien.

ERK vann en enkelt mot Södertälje med 81-17! Södertälje hade lite tryck på ERK första 5 minuterna innan ERK fick igång spelet. Sedan var det kört för Södertälje för dagen och ERK hade full kontroll under hela matchen utan lite slapp koncentration ibland då de släppte in några onödig försök.

Gameplan fungerade bättre och bättre och poängen ramlade in i jämn takt. De fasta situationerna i klungan och inkasten fungerade bra för det mesta under matchen. Speciellt inkasten fungerade mycket bättre idag.

Spelet fungerade bra med ett flyt i spelet som bara blir bättre och bättre. Det var en rolig match att titta på där domaren också tillät spelet flyta och lät båda lagen spela Running Rugby som det borde vara varje match.

Nästa helg spelar ERK semifinal (1:2) hemma mot Pingvin som fick stryk av Exiles med 23-10 och som precis räckte för Exiles för att ta första platsen i serien. Exiles får möta Göteborg i semifinalen.

Enköpings RK – Södertälje 81-17

Poängen fördelades på 9 olika spelare där Dave Towler var värst med 4 försök (20p). Grillan Grillfors gjorde 16 p och Hannes Nylén & Peter Karlsson gjorde 10p vardera.

Tabell & Resultat >>>

Lämna ett svar