”En vinnarmentalitet och vilja som går perfekt ihop med resten av laget”

Foto: FBK

Nykomlingen i div.3 – Fanna BK fortsätter att stärka sin trupp inför säsongen 2019.

Nu står det klart att Zuheib ”Zuzu” Bashir Omar ansluter till truppen efter en tids provtränande med FBK.

– Jag har provtränat för Fanna i en månad nu och för de ledarna och spelarna jag har träffat har jag fått goda intryck och känner att jag kan fortsätta utveckla min fotboll här och de möjligheterna jag får till att bli ännu bättre spelare, berättar ”Zuzu”

Vad kommer du att tillföra?

– Spelförståelse och hårt arbete, avslutar ”Zuzu”

Tränare Alexander Alan är såklart nöjd med lösningen och spelaren.

– ”Zuzu” är en stor spelare som har otroligt bra teknik och springer upp och ner outtröttligt. Oftast är han en favorit hos supportrarna genom sin fina fotboll på plan, men även genom den ödmjukhet han visar utanför plan.

Han kommer närmast från Syrianska där han var en av dom bästa och en stor bidragande orsak till lagets framgångar.

– Han har en vinnarmentalitet och vilja som går perfekt ihop med resten av laget. Jag förväntar mig att han växer till en ledare och förebild för kommande generationer av spelare. Vi önskar ”Zuzu” lycka till i svartvitt och varmt välkommen till Fanna BK, avslutar FBK-tränaren.

Lämna ett svar