En bra säsong är över.

Foto: Kent Lundqvist

Fanna BK som föll knappt i den helt avgörande kvalrysaren på bortaplan mot Vaksala SK summerar säsongen.

En bra säsong är till ända och vi tog pulsen på en lyckosam tränare – Göran Westerberg.

Foto: Kent Lundqvist

Inför säsongen sa du att målet var att komma på den övre halvan: Med facit i hand – hur vill du summera insats och prestation?

– Övre halvan, där får man väl säga att jag fick rätt i alla fall. Resultatmässigt är jag jättenöjd, målsättningen på 30 poäng och bli ett etablerat div 4:a lag kändes rimlig. Det roliga är att vi visat att det finns en hög nivå i laget och kan man höja lägsta nivån något snäpp så blir det riktigt spännande.

Du trodde på att Rami Abbas skulle bli skyttekung – det blev Stefan Jansson.

Stefan Jansson (tv) grattas av Rami Abbas efter ett av sina mål s2018. Foto: Kent Lundqvist

– När det gäller skyttekung så blev det inte rätt. Försvaret blir att jag inte tvivlade på att Stefan skulle bli skyttekung, men herr Jansson tycker inte om uppmärksamhet så jag valde en annan kandidat. Rami har varit bra i år, men vi har använt honom mycket i speluppbyggnaden och därför har han hamnat lite lägre i planen. Marcus Thorell blev den som hamnade i en mer offensiv roll och han har verkligen levererat.

Genombrott trodde du på Niklas Haeger. Hur tycker du att han svarat på det?

Foto: Kent Lundqvist

– Niklas har tagit kliv i år och varit en given startspelare. Han har även kompetens att spela på många olika platser och gjort det bra, avslutar Göran.

 

One Response to En bra säsong är över.

Lämna ett svar