”En av Enköpings bästa spelare”

Bruno Dal Monte lämnar ESK för spel i FBK. Foto: Kent Lundqvist

Nu står det klart att herrarna i Fanna BK ”enligt dem själva” gör en prestigevärvning då man lyckats få Bruno Dal Monte att skriva på för säsongen 2019!

Fanna BK fortsätter att vässa truppen inför säsongen och har i dagarna gjort klart med vad dem själva kallar en riktig prestigevärvning. Det är Bruno Dal Monte, 22, som lämnar Enköpings SK för att fortsätta sin karriär i FBK.

Bruno Dal Monte är mittfältare och kommer enligt huvudtränaren Alexander Alan att vara en värdefull och viktig kugge i lagbygget inför division III-säsongen.

– Bruno är i mina ögon en av Enköpings bästa spelare och han kommer att lyfta laget. Det är en spelare med sådana kvalitéer och det ska bli spännande att följa hans utveckling hos oss, säger Alexander Alan.

– Ett beslut jag tog och utan att gå in på detaljer så kändes det bättre rent personligt med Fanna BK. Miljöombyte med ny energi osv… vad det nu innebär. Sen har jag en skada jag dras med sen 1 år tillbaka, där jag känner att i Fanna får jag 100% stöd från förening och tränare, berättar Bruno.

Hur ser du på kommande säsong i FBK?

– Svårt att säga nu i Januari.. Truppen är fortfarande inte spikad, men det finns en grund med kvalité som är mycket bra. Om vi blandar in det med rätta inställningen ser jag inte varför vi inte ska hamna i toppen, avslutar Bruno.

Lämna ett svar