EIS vinnare igen!

Foto: Kent Lundqvist

Herrfemman: Enköpings IS på vinnarspåret igen efter att ha hemmabesegrat FC Arlanda.

– Det var en helt okej match av oss måste jag väl säga där vi totalt dominerar i 90 minuter mot Arlanda, berättar målskytten Emilio Cimmini.

Det var egentligen bara ett lag på banan där EIS dominerade stort och skapade massor av lägen. Hemmalaget tar också tidigt ledningen då Abdalla Ahmed Olow gör 1-0.

EIS fortsatte sedan att skapa, men nästa mål skulle dröja till dryga halvtimmen spelade då Joacim Forsström Skeppar utökar ledningen till 2-0. Samme man skulle också se till att det var 3-0 när lagen gick till halvtidsvila.

Det skulle fortsätta i den andra halvleken där EIS är klart dominerande i spelet och är laget som fortsätter att skapa i massor. Det skulle fall två mål till i matchen och då är det Sewar Alkhatib som gör 4-0 och Cimmini fastställer slutresultatet till 5-0.

– Finns inte så jättemycket och säga alla spelare gjorde det bra ifrån sig, men vi var väl inte så jättenöjda efter matchen då vi missar jätte många lägen. Vi måste göra mål på fler av våra chanser och det problemet har vi haft egentligen i alla matcher hittills i början av säsongen, menar Cimmini som summerar:

– Vi hoppas verkligen det släpper snart så vi gör mer mål framöver, men vinst igen och 3 poäng hoppas jag verkligen höjer moralen i laget nu efter dom förlusterna vi har haft bakom oss så vi kommer på vinnande spåret igen.

Enköpings IS – FC Arlanda2 5-0 (3-0)

Målen: 1-0 (6) Abdalla Ahmed Olow, 2-0 (33) Joacim Forsström Skeppar, 3-0 (43) Joacim Forsström Skeppar, 4-0 (85) Sewar Alkhatib, 5-0 (89) Emilio Cimmini.

Varningar: 1-2
Publik: 44

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar