EIS hänger på i toppen!

Foto: Kent Lundqvist

Enköpings IS hänger på i toppen av Herrsexan efter att ha hemmabesegrat Knivsta IK.

Det blev en målrik match där EIS tog kommandot i början av matchen och redan efter 10 minuter stod det 1-2 till gästerna där Ejub Mehic gör 0-1 & 0-2 innan Marcus Iverborg reducerar till 1-2. EIS hade otaliga chanser att utöka ledningen, men i den 20 matchminuten kom istället Bålsta i en snabb spelvändning och gjorde 2-2 genom Jumaali Alizada.

Nu blev det mer kamp om bollen i slutet av första halvlek, men EIS lyckas göra ytterligare 2 mål innan halvtidsvilan, båda målen av Kushtrim Trimi.

Nu gick Bålsta mer på press, hårdare på boll och löpte mer för att snabbt få kontakt, men i den 55 matchminuten utökade istället EIS sin ledningen till 5-2 genom Kushtrim Trimi.

Bålsta var hela tiden farliga med sina snabba spelvändningar och det resulterade tillslut i en reducering till 3-5 i den 62 matchminuten genom Jumaali Alizada som tände ett hopp för hemmalaget. EIS spelade dock klokt och utökade till 3-6 i slutminuten av matchen genom Ejub Mehic.

– Det var inget skönspel från något av lagen i den blöta och mättade gräsplan som ställde till en del besvär i spelet men sett över hela matchen var vi jämnast som lag och skulle nog ha kunnat punkterat matchen redan under första halvleken. En bra laginsats bäddade för segern, konstaterar EIS-tränaren Patric Lindblom

Bålsta SFC – Enköpings IS 3-6 (2-4)

Målskyttar,
BSFC: Jumaali Alizada 2, Marcus Iverborg.
EIS: Ejub Mehic 3, Kushtrim Trimi 3.

Varningar: 2-1
Publik: 30

Lämna ett svar