EIS drog längsta strået!

Foto: Kent Lundqvist

Det blev tillslut Enköpings IS som drog det längsta strået när laget vände och vann mot IK Nordia i Alliansfotbollen.

Det blev en ganska händelserik match när EIS besegrade Nordia i Alliansfotbollen. Omgående så var det EIS som satte sig i förararsätet och tryckte på mot Nordia som spelade tight och låg på farliga kontringar. I den 11:e minuten så kom också ledningsmålet för Nordia där Kimmo Söderblom får en bra träff med vänsterfoten.

Foto: Kent Lundqvist

När Nordia även gör 2-0 med tre minuter kvar av första halvlek genom Björn Lundberg så känns det som att matchbilden tippat över till Nordia. Innan halvtidsvilan så ger dock Isaak Mohammed laget lite energi med en bra prestation och reducering till 1-2 och innan halvtidsvilan så har Nyakeh Lahai Konuwah ett avslut som klingar i stolpen.

Foto: Kent Lundqvist

I den andra halvleken så kommer EIS ut som ett nytt lag och spelar mer effektivt och rakare på mål vilket ger utdelning efter tre minuter då Ayub reducerar till 1-2 efter en solo prestation.  Två minuter senare var EIS i ledning med 3-2.

Foto: Kent Lundqvist

Nordia var inte chanslösa, i den 39:e minuten är det nära en kvittering då Robert Ahlström prickar insidan av stolpen med ett jätteskott och med 2 minuter kvar av matchen skapar Nordia en tre mot en situation, men då väljer Nasir Rezaei att försöka dribbla och så var den kvitteringschansen borta? I slut sekunderna gör EIS 4-2 genom Nyakeh Lahai Konuwah och Nordia svarar med att lobba in 4-3 på avspark.

Foto: Kent Lundqvist

 

Lämna ett svar