EIS ångar på i Herrsexan!

Foto: Kent Lundqvist

EIS vägrar att förlora i Herrsexan och är fortsatt med i toppen och hotar om seriesegern efter en övertygande seger borta mot Vassunda där skyttekungen Kushtrim Trimi svarade för 4 mål.

Under våren hade EIS stora problem att ta betalt i det offensiva spelet med 16 gjorda mål på 9 omgångar, men nu har det lossnat. På 6 omgångar har nu laget gjort hela 27 mål och Kushtrim Trimi har svarat för hela 15 av dem och 20 totalt vilket är överlägset i Herrsexan. I Bortamatchen mot Vassunda blev det fyra mål, vilket gör att han gjort hattrick i fyra matcher i rad!

Det var en intensiv start på bortamatchen mot Vassunda och EIS tog ledningen redan efter 5 minuters spel och ytterligare 2 mål skulle tilldelas laget innan halvtimmen var slagen efter mål av Emilio Cimmini och två gånger Trimi.

Med kvarten kvar av första halvlek börjar Vassunda komma in i spelet och EIS tappar momentum, men 0-3 står sig till halvtidsvilan.

Efter 20 minuters spel i andra halvlek gör EIS 0-4 genom Jalal Qalandar och nu känns det som en omöjlig uppgift för Vassunda att vända matchen vilket skulle stämma för innan slutsignalen gör Enköpings IS ytterligare 2 mål, 0-5 & 0-6 av Trimi.

– Vi var det spelförande laget i större delen av matchen med bra utdelning på våra chanser. Bra prestation av laget med många mål och att vi kan hålla nollan, konstaterar EIS-tränaren Patric Lindblom.

Vassunda/LLBK – Enköpings IS 0-6 (0-3)

Målen, 0-1 (6) Emilio Cimmini, 0-2 (17) Kushtrim Trimi, 0-3 (26) Kushtrim Trimi, 0-4 (67) Jalal Qalandar, 0-5 (75) Kushtrim Trimi, 0-6 (90) Kushtrim Trimi.

Varningar: 0-0
Publik: 10

Lämna ett svar