EIBK tog sjätte raka!

Peter Eriksson-Ahlin matchvinnare. Foto: Kent Lundqvist

Enköpings IBK vägrar att förlora i herrtrean, hemma mot Björklinge BK U vände laget och vann med 6-5 (1-3,2-1,3-1).

-Ja riktigt skönt att vinna och viktigt att vi får känna att vi klarar av att vända en match så där, berättar tränare Andreas Olofsson.

EIBK startar matchen väldigt dålig.

Vi ägde bollen rätt mycket men alla våra beslut tog för lång tid så det blev inte så svårt att försvara sig mot oss, sen när vi får 0-3 i baken efter 8 minuter så känns det väldigt jobbigt. Vi gick ner på 2 femmor i hopp om att kunna höja tempot, det blir lite bättre men inte bra nog, berättar Andreas.

EIBK kommer tillbaka i mellanakten och jämnar ut matchen.

I andra höjer vi oss lite, men vi gör för mycket misstag för att vi ska vara nöjda, menar Andreas.

Tredje så blir det en jämn tillställning och EIBK sliter verkligen stenhårt för att vinna den här match.

Vi får en öppning när Björklinge får två spelare utvisade och vi har ett bra pp där Albin (Pettersson) gör ett mål, nu börjar vi få vittring på dem där 3 poängen och när Peter (Eriksson-Ahlin) gör 6-5 målet då var det bara för oss att koncentrera oss på att hålla tätt bakåt. Björklinge hade några chanser i slutet med vi drog längsta strået och klarade av att vinna. Måste säga att när Björklinge får 2 utvisningar det är det som avgjorde matchen, summerar Andreas.

Enköpings IBK – Björklinge K U 6-5 (1-31,2-1,3-1)

Mål, EIBK: Simon Äng, Jonathan Piispanen , August Färnqvist , Jonatan Hillerstig, Albin Pettersson, Peter Eriksson-Ahlin.
Övriga resultat & tabell >>>

 

Lämna ett svar