EIBK siktar på full pott!

Foto: Kent Lundqvist

Enköpings IBK vill avsluta första halvan av serien med full pott och som ett led i detta så är det tre poäng som gäller idag hemma mot Björklinge BK i herrtrean.

Det är ju en viktig match och 3 poäng till kan innebära att vi klättrar i tabellen, och sen att få avsluta höstsäsongen med två vinster, idag och på fredag skulle ju ge lite arbetsro, menar tränare Andreas Olofson.

Hur skall ni spela för vinst?

Jag vet att jag tjatar om försvaret, men där är vi inte riktigt nöjda än så det är viktigt, sen vet man inte riktigt vad Björklinge U kommer med för lag så det krävs ju att vi gnuggar på med det spelet vi har haft, avslutar Andreas.

Matchfakta:
Enköpings IBK vs Björklinge BK U, Herr div.3: 11:e omgången.
14:00 i S:t Ilianshallen.

Senaste resultat EIBK:
9-6 vinst hemma mot Almunge IK 2:a december.

Nyheter i truppen:
Målvakten Rasmus Larsson klev av efter första perioden förra helgen med ont i knät och han har vilat hela veckan, men man hoppas att han håller hela matchen. Gustaf Persson, Willam Thuuri och Henrik Carlsson är inte med, viktiga spelare men EIBK har fått ihop ett riktigt bra lag ändå.

Sagt om motståndet:
Björkling har ett par bra spelare som EIBK måste hålla koll på bl.a. gamla Eibk spelaren Isak Ekström, spelmässigt är det ganska ovist.

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar