EIBK jagar inget kontrakt i div.2!

Foto: Kent Lundqvist

Enköpings IBK har chansen att hänga på i jakten på en plats i div.2 om man vinner hemma mot IBK Enhörningarna, men det är inget som lockar laget.

EIBK är kvar i racet om en plats i div.2 nästa säsong men den chansen är något man tar med ro och egentligen inte är intresserade av eller känner sig mogna för.

– Ja jo så är det, det finns en chans beroende på hur det går i de högre serierna plus att det är några lag i trean som har tackat nej till att gå upp. Sen känner ju vi att vi skulle behöva minst ett år till i trean för att bygga upp laget igen innan vi har tankarna på något avancemang, bekräftar tränare Andreas Olofsson.

Matchen idag då, hur går tankarna?

– När man möter Enhörningarna så vet man aldrig hur många spelare dem kommer med, men jag tror att det kommer bli viktigt att vi verkligen spelar ut och låter Enhörningarna få jobba riktigt mycket under matchen, avslutar Andreas

Matchfakta:
Enköpings IBK vs IBK Enhörningarna, Herr div.3: 20:e omgången.
14:30 i S:t Ilianshallen.

Senaste resultat EIBK vs IBKE:
9-4 seger bort den 25:e november.
Läs mer om matchen >>>

Nyheter i truppen:
Joppe Piispanen, Wille Thuuri och Peter Ahlin Eriksson är borta, så 3 kedjor och 2 backpar.

Sagt om motståndet:
Jagar nytt kontrakt i herrtrea och är just nu på en negativkvalplats. Poäng kung i laget och serien är Gustav Eriksson med 55 poäng (30+25) på 16 spelade matcher.

Övriga resultat & tabell >>>

 

Lämna ett svar