EIBK har startat sitt matchande!

Foto: Kent Lundqvist

Enköpings IBK som laddar för en ny säsong i herrtrean har startat sitt matchande.

EIBK spelade sin första träningsmatch under lördagen mot tufft motstånd i Tillberg som kom fyra i div.2 Västmanland den gångna säsongen.

– Jag tycker vi spelade jättebra, men vi har en 10 minuters period i andra perioden där vi slarvar jättemycket och släpper in 6 mål, berättar EIBK-tränaren Andreas Olofsson.

I den första perioden håller EIBK spelet upp på en mycket bra nivå men är trots det i underläge med 0-1 efter 20 spelade minuter. I mellanakten så kommer ”som sagt en rejäl svacka och gästande Tillberga kan rycka ifrån och stänga matchen med att göra 1-6 på EIBK.

EIBK samlar sig i den tredje och sista perioden där man höjer sig i spelet igen och då kommer också utdelningen. Hemmalaget vinner perioden med 2-0 och visar att det finns där inför det fortsatta jobbet med att förbereda sig inför kommande säsong i herrtrean.

– Första perioden tycker jag är absolut bäst från våran sida. Men med tanke på att Tillberga kom på fjärde plats i div.2 förra säsongen så är vi nöjda med spelet och det känns som att vi börjar sätta det mest i det, sen går vi runt på väldigt många spelare nu när vi har ett gäng som vi försöker spela in så, men det ser bra ut tycker jag, summerar EIBK-tränaren.

Enköpings IBK – Tillberga 3-7 (0-1-1-6,2-0)

Målskyttar EIBK: Gustav Öberg 2, David Mörtberg.

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar