EIBK föll även i andra matchen för i år!

Emil Ramström 3 mål borta mot BBK. Foto: Kent Lundqvist

Enköpings IBK föll i en målrik bortamatch mot Stenhagen trots 8 gjorda mål!

EIBK spelade sin andra träningsmatch för säsongen under måndagskvällen mot Stenhagen.

– Vi hade det riktigt svårt i går vi torska med 11-8, tajmingen satt inte alls och vi jagade alldeles får mycket boll matchen igenom och efter ett tag så kommer tröttheten och slarvet, berättar EIBK-tränaren Andreas Olofsson.

Det blev en frejdig match från start där lagen byter mål med varandra. Efter 20 spelade minuter så är det likaläge 4. I mellanakten är det snålare och hemmalaget är i ledning med 6-5 inför den tredje och avslutande perioden. Den blir återigen öppen och det görs hela 8 mål i perioden där hemmalaget Stenhagen till slut står som segrare.

– Det vi gjorde bra i matchen var att när vi vinner boll i försvaret så låg Stenhagen kvar ganska högt på oss och det löste vi ganska bra. Sen måste jag säga att gör 8 mål när vi inte spelar 100 % är bra, så löser vi försvarsspelet så ser det genast mycket bättre ut. Sen åkte vi med 20 spelare så man får ingen kontinuitet i spelet när man har olika femmor sittandes. Kul är att juniorerna Calle Boren, Elias Gustavsson, Douglas Redlind och Tobbe Lindholm börjar att ta för sig och blir bättre för varje vecka, avslutar EIBK-tränaren.

Stenhagen – Enköpings IBK 11-8 (4-4,2-1,5-3)

Målskyttar EIBK: Albin Pettersson 3, Joacim Svensson, Hampus Haraldsson, Calle Boren, Tim Buråker, Peter Ahlin.

Övriga resultat & tabell >>>

 

Lämna ett svar