EIBK får in förstärkning!

Foto: Kent Lundqvist

Inför den spännande avslutningen får tabellettan i Damtvåan Enköpings IBK in förstärkning i hemvändande Sissel Wickström.

Våren 2018 lämnade EIBKs lagkapten – Sissel Wickström laget för spel i Alunda IBF. Nu vänder hon tillbaka för att stärka upp laget inför den spännande avslutningen på seriespelet.

– Yes det vart så nu, jag har sedan december flyttat tillbaka till Enköping, tagit examen och fått jobb i Kungsängen. Vart mycket att pendla till Uppsala och Hagunda som har vart min klubb den här säsongen har fått in många bra spelare. Konkurrensen är hög och man måste kämpa för speltid vilket inte vart optimalt för mig med alla förändringar som sker i mitt liv. Nu bor jag ca 300m från St:Ilian vilket gjorde att EIBK kändes väldigt nära och bra, berättar Sissel.

Hur är det med formen?

– Formen är okej, jag har sedan november fokuserat väldigt mycket på att ta examen, flytt, nytt jobb och allt som hör därtill vilket har resulterat i några månader med mindre träning. Men jag tror att jag förhoppningsvis kan gå in i EIBK med ny energi och göra det bästa av den säsongen som är kvar, avslutar Sissel.

Lämna ett svar