EIBK får bekänna färg!

Foto: Kent Lundqvist

Enköpings IBK får idag bekänna färg då laget ställs för en mycket svår uppgift i herrtreans 15:e omgång då man tar emot IK Sirius FBK hemma.

Tabelltrean Sirius kommer på besök till Enköping och det förväntas bli en tuff uppgift för hemmalaget EIBK. Dock är det ett formsvagt Sirius som kommer för match, på de senaste fyra omgångarna har laget bara mäktat med två segrar och två kryss, senast så fick man slita för en uddamålsseger mot bottenlaget Enhörningarna – favorit i fara!

Sirius är ett ungt lag som håller ett högt tempo i sitt spel, så det gäller att vi är på tå. Sen så har vi bra koll på hur Sirius vill spela i anfallet, det gäller att vi är täta i boxen. Tyvärr har vi haft lite sjukstuga i veckan, men det ser ut att ordna upp sig till matchdags, berättar tränare Andreas Olofsson.

I höstens möte vann Sirius med 6-4. Läs mer om den matchen här >>>

Matchfakta:
Enköpings IBK vs IK Sirius FBK, Herr div.3: 15:e omgången.
14:00 i S:t Ilianshallen.

Senaste resultat EIBK:
6-7 förlust borta mot Lamadjurets AIBC 20:e januari.

Nyheter i truppen:
Albin Pettersson tillbaka efter skada, Rasmus Lööv åter från Umeå, August Färnqvist frisk och Linus Sjöqvist spelar inte.

Sagt om motståndet:
Tabelltrea med en match mindre spelad. Ett ungt lag som håller hög kvalité med en offensiv som inte håller samma klass som defensiven där man så här långt är bäst i serien ihop med Lokomotiv Grillby IBK med 54 insläppta.


Övriga resultat & tabell >>>

 

Lämna ett svar