EHS föll stort igen!

Foto: Kent Lundqvist

Kräftgången fortsätter för Enköpings HS i damernas div.2 som föll stort hemma mot topplaget Uppsala HK.

EHS visade dock initialt att man ville vara med i matchen och var bra med fram till det spelats 13,36 av matchen då Hanna Strömberg reducerar till 5-6. Sedan gick det i stå med målskyttet och gästande UHK kunde göra 5-0 på hemmalaget och var i ledning med 10-5 då det var 16,22 spelat av matchen.

Fiona Wallén reducerar till 6-10, men det ger inte någon energi åt hemmalaget som får gå till halvtidsvila i underläge med hela 8-18.

EHS startar återigen ganska bra och spelar 4-6 under de första 7,37 av den andra halvleken. Sedan kommer en ny 0-5 sekvens och matchen är stängd då gästande UHK leder med hela 27-12. EHS orkar bara med 3 mål på de sista 22,23 minuterna och förlorar tillslut med hela 15-36.

– Vi hängde med bra i början, hade lite otur med en massa ramträffar, och vi sköt lite för ärligt på målvakten också. Som vanligt då fick vi en del kontringar på oss. Det går lite för fort för oss. Vi har lite väl korta anfall, inte tillräckligt med tålamod, men det finns även en del ljusglimtar, berättar tränare Håkan Axeen.

Enköpings HS – Uppsala HK 15-36 (8-18)

Målen EHF: Fiona Wallén 3, Elin Sköld 3, Nathalie Goro 3, Kajsa Pihl 2, Hanna Strömberg 2, Sarah Westerberg 2.

Övriga resultat & tabell >>>

 

 

Lämna ett svar