EHF vidare till semifinal i USM!

Foto: EHF

I helgen har Enköpings HF AP spelat USM steg 3. USM är uppdelat i 5 steg där det sista är ett finalsteg med dom 8 bästa lagen i Sverige.

Helgens steg 3 spelades i Härnösand där de två första placeringarna var en biljett till steg 4. Det skulle visa sig bli en bra helg och man kunde vinna samtliga matcher och sluta som gruppetta.

Första matchen var mot Brännan och var för EHF killarna en match som man kontrollerade från början till slut, matchen slutade med resultatet 18-34 till Enköping.

Söndagen började med match mot Åkersberga och även den här matchen spelades utan större motstånd för killarna, slutresultatet blev 20-32 till Enköping.

Sista matchen spelades mot Norrköping och här går Norrköping in och tar ledningen i de första minuterna innan Enköpings killarna tar kontroll över matchen och slutligen vinner den med 30-22. Motståndet kunde besegras då Enköping har bättre fysik och mer variation i sitt spel.

Det var ett gäng glada killar som vunnit gruppen och nu tagit sig vidare till steg 4. Målet för A-pojk detta USM är att ta sig till steg 5.

 Vi får se hur långt det kan gå, men vi känner att om alla är friska och vi gör det vi ska kan vi komma väldigt långt, säger tränare Mathias Eriksson.

Nu hoppas vi på att alla killarna får hålla sig friska och kan fortsätta träna för kommande steg 4. Nu väntar lottning för steg 4 som spelas den 24-25 mars vinnaren från steg 4 spelar finalspelet i Malmö 20-22 april, avslutar Mathias.

 

 

 

Lämna ett svar