EHF stod inte att känna igen!

Foto: Kent Lundqvist

Enköpings HF kom till korta mot tabellettan i Herrettan – VästeråsIrsta HF som var numret större i allt.

EHF var helt klart påslagna när hemmamatchen mot obesegrade VIHF gick igång, men kanske var man övertända då spelet inte alls klickade.

Foto: Kent Lundqvist

Det var krampaktigt och fumligt vilket gästerna obarmhärtigt straffade med att omgående göra 3-0 på hemmalaget.

Foto: Kent Lundqvist

Det skulle ta ända till 6,19 spelat innan hemmalagets Adam Skogäng gör det första målet i matchen för EHF.

Foto: Kent Lundqvist

Vi fick sedan se EHF spela bollen men man ville, tillsynes, alldeles för mycket så man glömde helt bort grunderna i sitt spel och fattade många och märkliga beslut som kom att kosta.

Foto: Kent Lundqvist

Den allmänna förvirringen i hemmalaget fick en prick över i:et efter en timeout då hemmalaget ställer 7 spelare på banan och åker därmed på en utvisning. I halvtid var det underläge med hela 9-17.

Foto: Kent Lundqvist

Inledningen av den andra halvleken blir helt jämn och lagen byter mål med varandra fram till det var 15-24. Då sprattlar EHF till och gör 4-1 på gästerna och kanske skulle det bli match ändå?

Foto: Kent Lundqvist

Icke, för målskyttet gick i stå och VIHF kunde hålla undan och vinna rättvist.

Foto: Kent Lundqvist

– Vi gick in med för mycket respekt och kom inte upp i den prestationsnivå man måste ligga på för att hota VI. Den var väl nyttig på det sättet att vi vet var eller vilken förväntad nivå vi måste befinna oss på. Tråkigt att vi inte kan bjuda upp med full läktare, men vi får knyta näven fickan och bli bättre, konstaterar EHF-tränaren Anders Skogäng.

Enköping HF – VästeråsIrsta HF 20-28 (9-17)

Målen,
EHF: Adam Skogäng 5, Anton Lindblom 5, Gustav Odeheim 4, Mattias Johansson 2, Filip Eriksson, Filip Tapper. Ludvig Ahlqvist, Joel Ädel.

VIHF: Marcus Pedersen 8, Daniel Zachrisson 5, Daniel Wolf 5, Kenny Hurtig 4, Jonathen Wallgren 3, Linus Eriksson 2, Daniel Cederroos.

Utvisningar: 3×2 min – 5x2min.
Publik: 345

Herrettan >>>

Lämna ett svar