EHF spelar borta mot Brännan!

Foto: Kent Lundqvist

Enköpings HF spelar idag borta mot Brännan HF som sviktat en hel del i både prestation och insats den senare delen av herrettan.

EHF ställs idag borta mot ett formsvagt Brännan som kommer med fyra raka förluster och de två senaste matcherna vittnar om ett lag med klara problem, 19-31 (b) mot HK Tyrold och 18-35 (b) mot Mantorps IF! Det är resultat som gjort att Brännan numera är ett lag på negativ kvalplats!

Efter förra veckans brutala belastning på truppen med 6 matcher för många av spelarna på 7 dagar samt ”vanligt” träning har du nu varit en mer normal vecka inför mötet med Brännan och vi frågade tränare Anders Skogäng hur förberedelserna i veckan varit inför matchen.

Inget för just Brännan matchen utan vi har jobbat med inriktning på individuell utveckling i de spelmodeller vi använder med moment och beslutstagande. Att spelarnas individuella utveckling går i första hand råder ingen tvekan om och är enda sättet att höja lagets kapacitet. Med den period som varit och som också varit hyfsat tung kommer en del sjukdomar och skavanker men jag tycker trots detta att det varit bra fart och tryck i träning.

Vad kommer avgöra i dagens match mot Brännan?

Det som avgör Brännan matchen är om vi kan ta ytterligare ett steg i utveckling att vi fortsätter tro på det vi gör och helt uppenbart är det kollektivet som måste lyckas och ingen specifik individ, avslutar Anders.

Matchfakta:
Brännans IF vs Enköpings HF , Herr div.1 norra, 16:e omgången.
15:00 Öbacka SC.

Senaste resultat EHF vs Brännan:
20-32 (9-14) förlust hemma 19:e november.
Läs mer om den matchen >>>

Nyheter i truppen:
Lite sjukdomar & Skavanker.

Sagt om motståndet:
Läs ovan.


Övriga resultat & tabell >>>

 

Lämna ett svar