EHF skakade HK Eskil!

Foto: Kent Lundqvist

Handbollsherrarna i Enköpings gjorde en mycket bra insats och prestation borta mot topplaget HK Eskil i herrettan, men föll tillslut med 21-34 (15-14).

Det var ett taggat och respektlöst EHF som fick bra fart i spelet borta mot Eskil. Lagen följs åt i stort sett hela halvleken fram till det är 27,14 spelat och hemmalagets Niklas Larsson gör 14-12 för hemmalaget. Då kommer en riktigt bra avslutning av EHF som nollar hemmalaget och vänder till halvtidsvila med ledning 15-14!

Vind i seglen för EHF, men inledningen av den andra halvleken blir olycklig för laget. Vid ställningen 15-16 så kommer ett par utvisningar och hemmalaget straffar det med att göra 6-0 och leder med 21-16 är 9,46 spelats av halvleken.

Efter det så tappar EHF modet och matchen. Det blir en otäck måltorka som kostar matchen, laget gör bara 2 mål på dryga kvarten och då är det hela 31-18 till hemmalaget.

Mycket bra första halvlek. Några utvisningar i början på andra förändrade matchbilden där Eskils målvakt fick bra träff. Det blev Måltorka framåt och lite stress gör att dem går ifrån och stänger matchen. Vi tar med oss första halvlek in i juluppehållet och bygger vidare därifrån, summerar tränare Tomas Wigh.

 

HK Eskil – Enköpings HF 34-21 (14-15)

Målen, EHF: Gustaf Johansson 8, Marius Brudvik Norell 5, William Eriksson 3, David Mellberg 2, Albin Sandell, Anton Sörman, John Lagö.


Övriga resultat & tabell >>>

 

Lämna ett svar