EHF redo för match?

Foto: Kent Lundqvist

Enköpings HF som minst sagt haft en jobbig inledning i Damettan spelar idag borta i den sjätte omgången mot Strands IF.

Under det lilla speluppehållet i Damettan har EHF haft chansen att jobba med behövliga processer.

– Vi har lagt mycket jobb på det mentala, så att vi skall orka jobba vidare med utvecklingen både individuellt och hela laget. I spelet att vi lagt stort fokus på små detaljer då vi kan se att vi oftast gör rätt spelval, men inte tar rätt beslut i avgörande lägen, många alternativ som vi inte utnyttjar, berättar EHF-tränaren Ken Hornö.

Vad tror du om era chanser idag?

– Blir tufft för oss att ta poäng då vi möter ett betydligt mer rutinerat lag med bra skytte och seriens bästa målskytt på mitt6 (Maja Allgulander), men vi skall göra allt vi kan och kämpa för ett så bra resultat som möjligt, så får vi se hur långt det räcker, avslutar Ken.

Sagt om motståndet:
På förhand ett lag som skulle vara med och kriga i toppen och öppnade med två raka segrar, men har sedan 1 poäng på det tre senaste omgångarna. Just nu ”bara” tabellsexa och 5 poäng bakom serieledande Nacka HK.

Ändringar i laget:

En del ändringar i laget då EHF haft/har lite skador och sjukdomar under veckan samt spelare på resandefot. Borta är Kajsa Pihl och Vilma Karlsson som har tränat på bra sista veckorna åker med för att lära.

Matchfakta:
Strand IF vs EHF, Damettan, omg:6
16:00 HudiksvallsIdrottshus.

Damer div.1 >>>

Lämna ett svar