EHF herrarna imponerade?

Anton Lindblom 10 mål i seniordebuten. Foto: Kent Lundqvist

Enköpings HF som laddar om för kommande tävlingssäsong som nykomlingar i div.2 imponerade i säsongens första match mot div.1 motstånd.

EHF herrarna har startat sitt matchande inför kommande spel i div.2 med att spela borta mot div.1 laget HF SIF (U-lag till Allsvenska Skånela IF). Det blev tillslut en imponerande seger för EHF.

– Första matchen inför säsong 18/19. Många bra prestationer och stundtals bra spel främst försvar & kontring vilket var roligt då vi gick in i matchen med att det skulle vara fokus på det. Alltid skönt att vinna förstamatchen och känna att vi är på rätt väg och har något att bygga vidare på, berättar EHF-tränaren Anders Skogäng.

En som verkligen övertygade i matchen var unge seniordebutanten & supertalangen Anton Lindblom som gjorde hela 10 mål i matchen.

– Det är skönt att vara igång med matchspel igen, kändes att det var ett tag sedan vi spelade match vilket man såg stundtals i spelet men i det stora hela så är jag nöjd med min och med lagets prestation för att vara säsongens första match. Jag ser fram emot säsongen med spel i div2, juniorspel och JSM. Vi har ett ungt lag som gillar att spela handboll i högt tempo så jag tror det kommer gå bra.

HF SIF – Enköpings HF  24-28 (10-12)

Målen,
HFS: Adam Axelsson 4, Martin Blomqvist 4, David Källemyr 4, Hugo Sjölin 3, Karl Dahlkvist 3, Jakob Fager 2, Gustav Näslund, Leo Elvermark, Joel Lindqvist, Alexander Steklyft.
EHF: Anton Lindblom 10, Mattias Johansson 6, Filip Tapper 4, Max Rydstedt 2, Fredrik Salovaara 2, Anton Sörman 2, Peter Wass, Erik Widén.

Lämna ett svar