EHF förankrat i botten!

Det ser mörkt ut för EHF just nu i damernas div.1. Foto: Kent Lundqvist

Enköpings HF föll med hela 20-36 (5-16) borta mot tabelltrean Strands IF där en svag första halvlek avgjorde och gör att laget är förankrat i botten av damernas div.1.

Det fortsätter att grina illa för oss, vi har för många enkla tekniska fel i första halvlek (13st) och våra avslut har svårt att hitta rätt, berättar tränare Ken Hornö.

EHF får en jobbig inledning där hemmalaget Strand går fram till ledning med 5-1 innan Marlene Lindström och Frida Haraldsson ser till att ge laget kontakt igen med två mål.

Där och då tänkte jag, nu är vi på gång, berättar Ken.

Så blev det inte, hemmalaget gör istället 4-0 på lite dryga tre minuter och är i ledning med 9-3 efter dryga kvarten spelat av matchen. EHF har fortsatt svårt att hitta målet och i halvtid har laget vara orkat med att göra 5 mål? Efter 30 minuters spel är det ledning för Strand med hela 16-5!

Vi har 15 skott i hemmalagets block eller så räddar deras målvakt (Frida Holmqvist), det är klart underkänt, menar Ken.

Det skulle bli bättre med målskörden i den andra halvleken där Frida Haraldsson drar ett tungt lass med totalt 10 mål och 7 av dem i andra.

Ja, hon var bäst på plan iden här matchen. Tyvärr så räcker inte en bra andra halvlek, vi förlorar även den med 15-20. Det är dock en halvlek som vi tar med oss i jakten på formen, summerar Ken.

Strands IF – Enköpings HF 20-36 (5-16)

Målen,
EHF: Frida Haraldsson 10, Dunja Mohuje 3, Isa Ekström 2, Sara Hornö 2, Marlene Lindström 2, Amanda Gustafson.
Övriga matcher & tabell >>>

2 Responses to EHF förankrat i botten!

Lämna ett svar