Efterlängtad Viktoria för FSK!

Foto: Kent Lundqvist

Handbollsherrarna i Fjärdhundra vann sin första match denna säsong i herrtrean då laget hemmabesegrade IK Stubbhagen med 28-25 (13-13).

Så kom äntligen den första segern för handbollsherrarna i Fjärdhundra i herrtrean där defensiven och ett bra målvaktsspel lade grunden. Det var dock jämnt och helt lika efter den första halvleken.

Vi börjar matchen riktigt bra för en gång skull. Bra försvar och bra fart i anfallen gör att vi ganska snabbt kan dra ifrån med några bollar. Sen kommer det några små dippar som vi brukar ha i varje match, berättar tränare Mattias Ahlin.

Under den svackan i matchen jobbar sig gästande Stubbhagen ikapp och förbi med en boll. FSK får sista anfallet i första halvlek och kvitterar till 13-13, som blir halvtids resultat i matchen.

I andra är det inget snack om att FSK är det bättre laget. Med bra försvars spel och målvakt spel så drar hemmalaget ifrån och kan säkra säsongens första viktoria.

Det som är extra roligt är att vi håller hela vägen ut denna match och vinner. Extra plus till Patrik Ek i mål och Fredrik Nygren som gjorde sin bästa match på väldigt länge, summerar Mattias.

Fjärdhundra – IK Stubbhagen 28-25 (13-13)

Övriga resultat & matcher >>>

Lämna ett svar